Кримінальна хроніка Житомирщини за 14 липня

24 злочини зареєстровано черговими частинами УМВС України в області упродовж минулої доби, 22 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: розбійний напад, 3 крадіжки чужого майна, 18 фактів нелегального обігу наркотиків та інші. 

22 особи обґрунтовано підозрюється у скоєнні зазначених протиправних дій.

13 липня до Баранівського РВ звернулась 34-річна місцева жителька з заявою про те, що цього ж дня у період часу з 11.40 до 12.30 у райцентрі із її будинку, куди злодій проник шляхом вільного доступу, було викрадено комп’ютер та монітор. Загальна сума збитку становить майже 5 тис. гривень.

Оперативники карного розшуку встановили, що злочин скоїв раніше судимий непрацюючий 34-річний житель с. Будиська, в якого викрадене вилучено.

У м. Бердичеві близько 4.30 ранку працівники патрульної служби міськвідділу виявили проникнення до магазину, що належить приватному підприємцю, жителю м. Житомира. Невідомий розбив віконне скло та забрався всередину.

Міліціонери затримали «на гарячому» раніше судимого непрацюючого 24-річного жителя с. Подорожнього Вінницької області, який намагався скоїти крадіжку 1 тис. 73 гривень.

Шановні громадяни! Не забувайте заздалегідь подбати про безпеку вашого майна. Будьте уважними та обережними. Обладнайте приміщення магазину надійними замками та міцними гратами. Встановлення відео спостереження або охоронної сигналізації може стати додатковим чинником захисту вашого майна.

ВЗГ УМВС 

You may also like...