В Сумах трое отморозков избили парня за коробку от мобильника, их поймали за сутки

За добу правоохоронці затримали зухвалих розбійників які тяжко побили 18-річного хлопця та забрали коробку з мобільного телефону, сподіваючись на цінну «мобілку» 

Олексій повертався пізно ввечері додому. Кишеню гріла новенька «мобілка», а коробку з зарядним пристроєм ніс у руках. Та хлопець і незчувся як до нього підійшов молодий хлопець та попросив закурити, потім підійшло ще двоє… Хулігани почали тяжко бити хлопця.
Прокинувся Олексій вже в приймальному відділенні ЦРЛ, де лікарі надавали йому необхідну допомогу. Потім йому розповіли, що «швидку» викликав перехожий, який і став свідком інциденту.

По «гарячих слідах» співробітники карного розшуку встановили та затримали молодиків. Ними виявилися 2 неповнолітні жителі Шостки, один з них в минулому був засуджений за пограбування.

На допитах вони розповідали, що яке ж було їх здивування коли вони відкрили коробку з мобільним телефоном, а виявили в ній лише зарядний пристрій.

По даному факту порушено кримінальну справу за ст. 187 КК України «Розбійний напад» і тепер хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Помічник начальника Шосткинського МВ ГУМВС
України в Сумський області
по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ, Т.В. Меняйло 

You may also like...