У Криму спіймали гей-туриста, підозрюваного у розбещенні дітей та розповсюдженні порно

Днями службою боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в Автономній Республіці Крим під час оперативного відпрацювання регіону був викритий іноземець, який прибув на сонячний півострів, аби задовольнити свої вибагливі інтимні забаганки, попутно заробляючи гроші за розповсюдження відео полунички з власними «пригодами».

Керченські правоохоронці напередодні операції у селі Щелкіно довідалися, що тут тривалий час вештається якийсь дивний чолов’яга, який виказує підозріло нездоровий інтерес до хлопчиків. Йшлося про те, що цей відпочивальник упродовж чотирьох останніх місяців підшукував серед тамтешніх неповнолітніх партнерів для сексуальних втіх. Мало того, у правоохоронців з’явилися здогадки, що цей похітливий іноземець не лише педофіл зі стажем і гомосексуал, а й неабиякий режисер-аматор, який фіксує власні подвиги у ліжку на відеокамеру.

Звісно, що в міліції поставилися до подібних відомостей зі всією відповідальністю. З’ясувалося, що розпутник, який прибув з Німеччини, приїздив до Криму неодноразово. Допомагав йому знаходити чергових секс-партнерів місцевий хлопчак, свого часу розбещений і посвячений у «блакитну касту» новоспеченим фігурантом міліцейської розробки. За сеанс плотських втіх цей чоловік розплачувався із доставленими своїм помічником дітьми 200-гривенною купюрою. Саме ця, украй низька порівняно із Євросоюзом «ціна питання» і стала головною перевагою у маршруту секс-туру на релаксовій мапі.

Та спершу досвідчений розпутник підготовлював малечу до інтиму – ймовірно той не бажав насилля, а тому дипломатично шукав підходів до кожного з підлітків. Головною «зброєю умовляння» в німця слугували стоси порножурналів для геїв, привезених з собою з-за Одеру. Саме перегляд глянцевих видань із відвертими знімками ставали відправним моментом у наступному дійстві збоченця. Адже саме з цього починаються і «фільми», зняті чолов’ягою – їх знайшли на ноутбуці педофіла. Він старанно фіксував весь процес: у кадр йшло все, починаючи від перших хвилин знайомства до останніх секунд наруги.

Старший оперуповноважений з особливо важливих справ ДБЗПТЛ МВС України капітан міліції Руслан Пахомов говорить, що із близько десятка об’єктів сексуальних втіх іноземця допоки п’ятеро визнані потерпілими. Справа в тім, що батьки хлопчаків усякими правдами і неправдами намагаються зробити все можливе, аби їхні діти не фігурували у справі, резонанс якої день від дня лише зростає.

До всього у гей-туриста, якого затримали, вилучили відеокамеру і кілька CD-дисків із викривальним «кіно». Допоки йому пред’явлено обвинувачення у розбещенні неповнолітніх. Питання щодо можливої відповідальності за розповсюдження порнопродуції наразі вирішується – розслідування нині активно шукає докази, які свідчили б про те, що цей пан через Інтернет-канали повсюдно тиражував (не виключено, що на платній основі) картинки із «полуничкою», знятою в Україні. До справи, ймовірно, найближчим часом може долучитися Інтерпол, адже необхідно перевірити, чи був раніше цей фігурант причетним до подібних кримінальних інцидентів. Принаймні із українськими правоохоронцями останній співробітничати не бажає – посилається на ст. 63 Конституції України – мовляв, не хоче себе обмовити.

Геннадій Карпюк

ДЗГ та МД МВС України

You may also like...