Обида на жену и тещин сарай довели до цугундера

Дружина покинула свого чоловіка та разом з чотирма дітьми пішла жити до матері. Він кілька разів, ображений такою поведінкою, просив законну дружину повернутись додому. Але вкотре почув відмову і вирішив помститись –  узяв та й підпалив сарай тещі.

22 вересня близько 20.00 44-річний мешканець села Верхня Сироватка Сумського району облив сарай тещі бензином і підпалив. Від цегляної будівлі критої шифером майже нічого не лишилось. Ледь курей та поросят встигли вигнати з палаючого сараю. Поряд знайшли дві каністри з-під пального.

Цьому передувала сварка чоловіка та його благовірної, що почалась ще місяць тому. Зі слів дружини, чоловік погано до неї ставився, міг і стусанів дати, коли що йому не сподобалось. До того ж час від часу зловживав спиртними та курив «травку».  Коли жінці набридло таке життя, вона разом з чотирма дітьми (наймолодшій дитині 1,2 роки) пішла жити до матері. Кілька разів чоловік приходив миритися, проте отримував відмову. До нього навіть почали ставитись з опаскою. Бо з’являвся напідпитку, погрожував розправою шилом. Були і погрози покінчити життя самогубством. Тиждень тому навіть спробував втілити обіцяне в життя, дружина ледь врятувала від петлі, перерізала мотузку.

Того вечора він знову прийшов, проте знову нетверезий, і можливо навіть під дією наркотичних речовин. Жінка побачила його на вулиці, але розмовляти не схотіла. Увечері, коли сімейство вже було в будинку, побачили яскраве полум’я. То горів сарай. І навіть на цьому розлючений чоловік не зупинився, почав ще й вікна цеглинами бити. Тоді рідня зв’язала незговірливого зятя та викликали міліцію.

Правоохоронці розповіли, чоловік поводився неадекватно. Наступи люті змінювались сльозами. Лікарі припускають, він не лише п’яний був, а і під дією наркотичних речовин.

Раніше чоловіка судили за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Тепер проводиться слідство про порушення кримінальної справи ч.2 ст. 194 за фактом умисного пошкодження майна.

Тетяна Гарбуз, СЗГ ГУМВС України в Сумській області

You may also like...