Харків’яни намагалися лишити вісім тон курячого м’яса прямо на дорозі

Правоохоронці Київщини затримали водія та експедитора фури, які намагалися викинути ящики з м’ясом непридатного стану прямо біля траси.

Вчора поблизу одного з сіл Богуславського району працівники ДАІ помітили фуру, що зупинилася на узбіччі. Двоє парубків старанно розвантажували автомобіль викидаючи щось поблизу дороги. Коли ж міліціонери підійшли ближче, то зрозуміли, що справа йде про ящики з м’ясом, запах з яких був не самим приємним.

Забачивши людей у формі, експедитор дременув геть. Тож, “віддуватися” довелося водію. Документи на продукцію хлопець з Харкова показав і розповів, що вони прямували до місцевого консервного заводу. Але приймати “якісну” сировину з шаленим запахом, ще й в ящиках без відповідного маркування, там  відмовилися.

Тож, підприємливі перевізники вирішили позбутися частини м’яса прямо біля дороги, а решту, яка мала більш приємний вигляд, завезти назад до заводу. На щастя, їхнім планам завадила міліція.

Наразі ветеринарна міліція спільно з санепідемстанцією встановлюють точне походження продукції та її якість. Втім, зір та нюх підказують, що єдиним подальшим шляхом цієї сировини буде утилізація.

Сам же спритник перебуває зараз під наглядом. Йому загрожує адміністративне покарання з конфіскацією продукції. Також правоохоронці встановлюють особу експедитора, що втік з місця події.

Любов Задорожна
, ВЗГ ГУВС України в Київській області

You may also like...