Київський «Отелло» поранив колишню співмешканку та застрелив її нового чоловіка

Учора працівники міліції Бориспільського району, затримали киянина Леоніда В. (46 років). Ревнивець серйозно поранив колишню співмешканку та позбавив життя її нового чоловіка.

Проживши 13 років із правопорушником, котрий то на зону потрапляв через зґвалтування, то «роботу» підшуковував у злочинних бандах, Наталія (40 років), що працювала адвокатом, не витримала і пішла до порядного підприємця Василя (34 роки).
Однак Леонід виявився не з тих, хто вміє відпускати коханих. Він регулярно погрожував вбивством уже чужій дружині і навіть приїжджав до її офісу аби зробити кілька пострілів із пневматичного пістолету. Врешті-решт, пара переїхала до села Проліски Бориспільського району, аби не потрапляти на очі набридливому «Отелло».

На жаль, навіть після такого кроку Леонід не заспокоївся. Чоловік вирахував нове місце проживання пари, закинув у машину мисливську рушницю й поїхав чинити помсту. Під’їхавши до будинку посеред ночі, зловмисник причаївся біля вікна і терпляче вичікував шансу вистрелити.

Коли ж Леонід помітив рух усередині, то одразу пустив до будинку п’ять куль, одна з яких потрапила Василю у пахову зону, а дві – в живіт та ногу Наталії.
Задовольнивши бажання помсти, чоловік поїхав до Києва, де зняв номер у готелі, аби «пересидіти» подальші події. Наступного дня Леонід все ж вирішив проконсультуватися з адвокатом, який і вмовив ревнивця зізнатися у скоєному.

Наразі підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Наталія знаходиться в лікарні у важкому стані. Василь же від отриманих поранень помер.

Любов Задорожна
, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...