Надокучливий начальник отримав ножа у живіт

Нещодавно мешканець Фастівського району Сергій (31 рік), не витримавши постійних дорікань з боку начальника Віктора (35 років), наніс йому ножове поранення живота.

Зі слів зловмисника, керівник принижував чоловіка вже не перший рік. При цьому Віктор полюбляв випити у компанії підлеглого – відчував, що той слабший за духом, тож, на ньому можна добряче відігратися за всі свої негаразди. Для Сергія ж такі зустрічі поза роботою були каторгою.

На днях начальник запросив чоловіка на вже звичну «п’янку», а той, як завжди, не ризикнув відмовити. Посиденьки розпочалися з традиційних нарікань на гідність підлеглого – тут Сергій ще терпів. Та коли розмова торкнулася його сестри, чоловік не витримав і пустив у хід кулаки.

Гість, що був присутній під час сварки, спробував зупинити бійку, але схоплений ніж вже потрапив Віктору у живіт. Правоохоронців повідомили вже з лікарні, куди чоловіки привезли горе-начальника.

Наразі проти Сергія порушена кримінальна справа за статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За емоційний вчинок йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Любов Задорожна, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...