Криминал в Украине за прошлые сутки: раскрыто 3 убийства, 3 разбоя, 12 ограблений, 1 угонов…

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 272 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 133 (34,6%з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – вбивства, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійні напади, 12 пограбувань та 1 факт незаконного заволодіння транспортними засобами. 

За незаконне зберігання зброї затримано 4 особи, в яких вилучено пістолет, дві одиниці саморобної вогнепальної зброї та 46набоїв.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 25 осіб, у яких вилучено 600 г наркотичних засобів.
За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 3 955 осіб.
За порушеними кримінальними справами заарештовано 16 підозрюваних осіб.
 
Упродовж минулої доби порушено 65 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 20 – у сфері службової діяльності, у тому числі 3 – про хабарництво.
 
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 105 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких 20 осіб загинули та 125 – травмовані.
 
В одному з селищ Хмельницької області в квартирі місцевої жительки знайдено мертвими з ножовими пораненнями господарку, двох місцевих жителів та у ванній кімнаті з відчленованими кінцівками жителя цього ж селища. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано сина господарки. Попередньо встановлено, що він уночі 31 грудня в зазначеній квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив потерпілих.
 
У місті Краматорськ Донецької області проведено комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття вбивства невідомого підлітка, яке сталося 1 червня 2007 року. Потерпілим виявився місцевий житель – учень загальноосвітньої середньої школи. За скоєння цього злочину затримано жителя зазначеного міста. Попередньо встановлено, що він уночі 1 червня на вулиці вказаного міста зґвалтував потерпілого й, з метою приховування злочину, задушив його.
 
На околиці одного з селищ Харківської області 29 грудня затримано громадянина Республіки Вірменії. Попередньо встановлено, що він минулої ночі на околиці села в магістральному нафтопроводі зробив несанкціоновану врізку й викрав близько 4,8 т сирої нафти.
 
У місті Зугрес Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 30 грудня минулого року в квартирі іншого місцевого жителя під час сварки вбив ножем господаря й, з метою приховування злочину, підпалив вказану квартиру.
 
У місті Івано-Франківськ в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 30 грудня минулого року в квартирі іншого місцевого жителя під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем господаря.
 
В Харкові 29 грудня минулого року у своїй квартирі було знайдено мертвою з травмами голови місцеву жительку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він, з метою крадіжки, зайшов до будинку потерпілої, але був застигнутий господаркою й зарубав  її сокирою.
 
В одному з селищ Херсонської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 20 жовтня минулого року на околиці вказаного села під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем жителя цього ж селища.
 
На Сумщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили трьох жителів міста Сум. Вони підробили диплом випускника одного з ВУЗів жителю вказаного міста та, шляхом шахрайства, заволоділи 20 тис. гривень останнього. Правопорушників затримано. Органами слідства МВС України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.190 КК України (шахрайство).
 
УК

 

You may also like...