Криминал в Украине за прошедшие сутки: 3791 заявление о преступлениях

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшла 3 791 заява про злочини. Вжитими заходами 1 572 (41,4 %з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 12 вбивств, 13 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійні напади, 23 пограбування та 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами. 

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 11 осіб, у яких вилучено 700 г наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 756 осіб.
 
За порушеними кримінальними справами заарештовано 9 підозрюваних осіб.
 
Упродовж минулої доби порушено 23 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 7 – у сфері службової діяльності, у тому числі 2 – про хабарництво.
 
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 55 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких 3 особи загинули та79 – травмовані.
 
У Солом’янському районі міста Києва 1 січня затримано громадянина Грузії. Попередньо встановлено, що він на вулиці відібрав у місцевого жителя, барсетку, у якій знаходилися 300 гривень.
 
В місті Чернівці 1 січня у результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Грузії. Попередньо встановлено, що він уранці 31 грудня з метою крадіжки, пошкодив замок вхідних дверей й намагався проникнути до квартири місцевої жительки.
 
В одному з селищ Одеської області 1 січня в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Республіки Молдови та жителя міста Одеса. Попередньо встановлено, що вони викрали автомашину місцевого жителя, яку він залишив на вулиці без нагляду. Транспортний засіб вилучено.

You may also like...