Працівниками УБОЗ УМВС України в Миколаївській області виявлено чергового хабарника

Як повідомили УК в ВЗГ УМВС України в Миколаївській області, працівниками УБОЗ УМВС України в Миколаївській області виявлено чергового хабарника. Цього разу ним виявився представник з райдержадміністрацій області.  

Хабарника було затримано «на гарячому» час отримання незаконної винагороди у 30 тис. гривень, вимагав у приватного підприємця за послуги у прискоренні вирішення питання щодо оформлення права власності на земельну ділянку у прибережній зоні чорноморського узбережжя.

Підприємець після досить тривалого часу очікування на вирішення питання не зрозуміти, чому на якомусь етапі оформлення його документів зайшло у глухий кут. звернення до чиновника закінчувались мовчанкою та марною втратою часу. «Піти на зустріч» підприємцю той вирішив тільки за певну винагороду. Міркуючи про те, що сума у 30 тис. гривень геть не маленька, та й оформлення документів не передбачає будь якого порушення закону, підприємець звернувся за допомогою до правоохоронців. Хабарника затримали у автомобілі час отримання грошей.

У нього вилучили грошові кошти та записник, у якому фігурували різноманітні прізвища та суми грошей. На думку правоохоронців, це не поодинокий випадок вимагання хабара за свої послуги, та ще й затриманий не цурався фіксувати на папері прізвища та суми винагороди громадян за «успішне вирішення» питань. Наразі прокуратурою області проводиться перевірка на причетність хабарника до скоєння аналогічних злочинів.

Владислав Гнатенко

You may also like...