На Київщині чоловік вбив хрещеного батька

В Переяслав-Хмельницкому районі Київської області в одній з лікарень від забиття грудної клітини, перелому ребер, закритої травми живота та струсу головного мозку помер 60-річний чоловік. До медичного закладу потерпілого привезли його родичі. Як згодом з’ясувалося, один з них – Олексій – став головним підозрюваним у скоєному злочині.

34-річний неодружений любитель оковитої раніше ніколи не потрапляв до рук правоохоронців, проте цього разу горілка мала свої гіркі наслідки. На вечерю до Олексія завітав хрещений батько, який відмовлятися від оковитої теж не мав звички. Посиділи-випили, а коли прийшов час іти додому, пенсіонер забажав продовження. На прохання хазяїна покинути будинок, хрещений кинув гостреньким слівцем. Це, звичайно, Олексію не сподобалось. Отямився він лише тоді, коли від отриманих ударів руками і ногами чоловік, який багато років тому занурював в хрестильницю маленького Льошика, вже почав хрипіти.

Чоловік негайно зателефонував сестрі, яка і допомогла транспортувати потерпілого в лікарню. Свою провину затриманий не заперечує. Проти нього правоохоронці порушили кримінальну справу за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...