У Крижополі затримано дві фури з контрабандним спиртом

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Вінницькій області спільно з обласною Службою безпеки України викрили чотирьох співробітників прикордонної служби одного з прикордонних загонів та громадянина Придністровської Молдовської Республіки, які займались контрабандою спирту. 

Встановлено, що прикордонники разом із громадянином Молдови організували через митний кордон України контрабандне переміщення майже 14 тисяч літрів спирту, який закупили у Придністров’ї для подальшого збуту його на території України. Товар був розфасований у 64 пластикові бочки та перевозився двома вантажівками. За попередніми даними зловмисники планували «наварити» на продажі спирту близько 150 тисяч гривень. 

На відстані 40 кілометрів від державного кордону, у смт. Крижопіль обидві вантажівки були затримані правоохоронцями. Вилучений спирт направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

Відносно контрабандистів прокуратура Вінницької області порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
 

You may also like...