На Київщині психічно хворий забив до смерті немічного батька

В місті Українка Обухівського району, що на Київщині, 47-річний психічно хворий син забив батька до смерті через його немічність. 

Затриманий, який знаходиться на обліку у лікаря-психіатра, нехтував та зневажав батька все своє життя. Він ненавидів своє прізвище, тому в 2006 році офіційно змінив його на вигадане, ненавидів старість та немічність батька, який вже був не в змозі за собою доглянути. Лише про постійні сварки та крики, що доносилися з їхньої квартири, могли говорити сусіди. Цього разу після чергового розпиття оковитої залагодити конфлікт без бійки не вдалося. Син руками і ногами наносив удари по знесиленому тілу батька, доки старенький знепритомнів.

73-річний пенсіонер від отриманих переломів та забиттів грудної клітини і легенів за 5 днів після трагедії помер в реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Винуватця обухівські міліціонери затримали та порушили проти нього кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Якщо за результатами судово-психіатричної експертизи визнають, що чоловік в момент скоєння злочину усвідомлював свої дії, йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...