На Київщині колишній спортсмен забив до смерті рідного брата

В селі Богданівка Броварського району, що на Київщині, сталася кривава сімейна драма, яка закінчилася смертю одного з братів-пенсіонерів. 70-річний колишній спортсмен, який, не дивлячись на вік, виглядає набагато молодше, руками і ногами до смерті забив свого меншого брата. Коли ж усвідомив, що накоїв, – викликав швидку і міліцію. 

Все відбувалося наступним чином. Після доброї вечері під чарку, вони лягли відпочивати. Наступного дня збиралися піти працювати на дачній ділянці (старший брат і приїхав з Українки Обухівського району для того, щоб допомогти по господарству). Трагедія сталася близько другої години ночі. За словами затриманого, він якраз відкрив очі, коли молодший на 5 років брат стояв над його ліжком і намагався накинутися. Навіщо йому це було потрібно, чоловік не уявляє. У відповідь на це колишній атлет відкинув родича на підлогу та побив. Кілька сильних ударів прийшлися потерпілому по голові. За словами лікарів, це ймовірно і стало причиною смерті пенсіонера.

Наразі 70-річний підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Броварського МВ. Проти нього місцеві правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Пенсіонеру загрожує до 15 років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...