Охоронці підприємства вчинили самосуд над шукачами кольорових металів

Двоє мисливців за кольоровими металами, вирушаючи на чергову справу, навіть і подумати не могли, що цього разу їм доведеться не уникати зустрічі з працівниками міліції, а навпаки, благати їх про допомогу. 

39-річний та 36-річний мешканці Хмельницького району одного дня вирішили навідатися на колишню військову базу у сусідньому селі, сподіваючись знайти там чимало металобрухту. Колись вражаючі будівлі тепер виглядали геть закинутими, тому чоловіки навіть і не сподівалися, що територія підприємства знаходиться під суворою охороною. Максимум, на що розраховували — це старенький дідусь-сторож. Тож зустріч із двома спортивними молодиками виявилася для товаришів повною несподіванкою. Забувши про мету свого візиту, вони одразу кинулися навтьоки. Але вирватися із міцних рук охоронців вдалося лише одному з них. Іншого молодики зв’язали, побили та ув’язнили в одному з ангарів. Упродовж ночі вони знущалися над в’язнем, доки не дізналися, де знайти його товариша, якому пощастило втекти. Отримавши необхідну інформацію, на ранок охоронці подалися до нього додому. Нічого не пояснюючи, вони просто спакували чоловіка у багажник своєї «Таврії» та повезли на базу, маючи намір вибити з обох заручників 3 тисячі гривень начебто у якості компенсації за викрадені раніше з території підприємства матеріали. Бідолашному заручникові просто пощастило, що охоронці не відібрали у нього мобільний телефон. Чоловік прямісінько із багажника авто спромігся зателефонувати до міліції та просто благав у слухавку про допомогу. 

Хоч виклик і здавався неймовірно дивним, працівники міліції відреагували на нього негайно. Слідчо-оперативна група Хмельницького райвідділу прибула на місце події за лічені хвилини і звільнила обох чоловіків.

Наразі охоронці затримані й перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їх звинувачують у незаконному позбавленні волі та вимаганні.

Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

 

You may also like...