Київщин: дід-ревнивець вирішив вбити свою молоду співмешканку та покінчити життя самогубством

В одному з населених пунктів Київщини, 86-річний пенсіонер так ревнував свою, молодшу на 23 роки, співмешканку, що вирішив її вбити. 

Після чергової сварки на цьому ґрунті, дід дочекався, поки жінка засне. Предметом для розправи обрав молоток. За словами лікарів, він здійснив близько п’яти ударів потерпілій по голові. Після цього пенсіонер вирішив покінчити життя самогубством і перерізати собі ножем вени. Проте вбити себе духу не вистачило – пенсіонер лише пошкодив шкіру на руках. Побачивши, що жінка лежить нерухомо, «люблячий» чоловік пішов до сусідів викликати швидку.

В критичному стані з відкритою черепно-мозковою травмою та переломом щелепи жінку доставили до районної лікарні. Наразі її життя знаходиться в небезпеці.

Проти чоловіка працівники іванківської міліції порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисник у скоєному зізнався, йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Подальшу долю ревнивого дідуся вирішить суд.

 

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 

You may also like...