Ціна життя матері – горілка

 В черговій частині Смілянського МВ пролунав телефонний дзвінок. Жіночий голос в трубці повідомив, що до її помешкання намагається проникнути її далекий родич, який перебуває в стані алкогольного сп’яніння. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши на місце пригоди, міліціонери чоловіка вже не застали, натомість жінка надала їм куди «цікавішу» інформацію – п’яний родич їй розповів, що його мати, лежить дома мертва, і він має до її смерті пряме відношення.

Прибувши за вказаною адресою працівники міліції побачили, що в квартирі багатоповерхівки знаходився труп літньої жінки з явними ознаками насильницької смерті, тіло та голова загиблої було вкрито синцями, було помітно, що жінку неодноразово били. Довго шукати вбивцю не довелося. Син загиблої, повністю зізнався у скоєному.

У кабінеті слідчого чоловік розповів про те що сталося. За два дні до трагедії до нього в гості завітав старий приятель, сіли, випили. Незабаром горілка скінчилася, і чоловік, дав матері грошей щоб та придбала ще пляшку оковитої. Натомість старенька повернулася додому з порожніми руками, та ще й в нетверезому стані. Сина обурила така поведінка матері. Збивши жінку з ніг чоловік почав наносити їй удари руками і ногами. З часом, коли хміль з чоловіка вийшов і той зрозумів що накоїв, викликав їй швидку. Та мати від госпіталізації відмовилась. Наступного дня син, коли повернувся додому знову розгорілася сварка. Підігрітий алкоголем чоловік, вирішивши показати «хто в домі хазяїн», знову почав бити жінку. Та в цей раз удари виявилися роковими. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Чоловік кається у скоєному. Та це не виправдання. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею 115 кримінального кодексу України, за якою його можуть позбавити свободи на довгі 15 років.

 

ВЗГ ГУМВС України в Черкаській області

You may also like...