На Київщини односельчани влаштували розбійний напад на товариша

Прикрий випадок стався днями в одному з сіл Васильківського району. Там двоє заробітчан-будівельників вирішили нажитися на власному колезі, прихопивши з собою ножа… 

Нещодавно до Васильківського відділу міліції звернувся 39-річний Михайло. Чоловік розповів, що його пограбували… власні товариші. Заробітчанин був настільки шокований, що два дні оговтувався від події, і лише потім звернувся до правоохоронних органів за допомогою.

За словами Михайла вночі до нього в квартиру зайшли товариші (37 та 28 років), з якими він разом працював на будівництві. Потім чоловіки вихопили ножа й, погрожуючи ним, запропонували віддати гроші й коштовності. Врешті-решт, спритники забрали з собою майже чотири тисячі гривень і золотий ланцюжок – усе нажите Михайлом на «чорний» день.

З’ясувавши ситуацію, міліціонери розпочали пошуки зловмисників. Далеко ходити не довелося – горе-друзі навіть і не думали тікати, а почувши обвинувачення, зізналися у скоєному одразу ж. Щоправда, грошей Михайло не повернув – спритники встигли витратити їх на «необхідне».

Тепер товариші поплатяться за скоєне – проти них порушено кримінальну справу за статтею 187 (Розбій), що загрожує позбавленням волі на строк до дванадцяти років.

Оцінюючи ситуацію, можна сказати що новоспеченим зловмисникам, котрі ніколи раніше не були помічені у «чорних справах», закортіло відчуття екстриму та адреналіну в крові… Шкода лишень, що від подібних розваг страждають чесні і невинні люди…

Любов Задорожна, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...