На Київщині колишній в’язень вбив шурина через борщ…

На Київщині в Васильківському районі 38-річний чоловік вбив свого шурина через жінок та їхній борщ. Удар кухонним ножем прийшовся прямо в серце. Потерпілий 54-річний Андрій за годину помер в міській лікарні. 

Не дарма кажуть – під одним дахом двом родинам не вжитися. Сімейна драма, що днями трапилася в селі Бугаївка, є тому жахливим підтвердженням. Домівка, що залишилася сестрі й братові від батьків, неодноразово потерпала від сварок. У кожного – своя сімя. Дві господині і два господаря ну ніяк не могли встановити між собою першість. Черговий скандал після розпитої пляшки між чоловіками виник через… борщ. «Твоя дружина зовсім не займається господарством, а як їсти, то до столу – всі», – постійно стверджував шурин молодшому братові своєї жінки. Ще кілька подібних фраз в бік рідні, і ображений чоловік схопив зі столу ніж. Не довго думаючи, він заподіяв Андрія проникаюче ножове поранення в область серця, не залишаючи ні єдиного шансу вижити.

З місця події родич тікати не став і у скоєному зізнався. Як з’ясувалося, він близько півроку тому вийшов з в’язниці, де відбував покарання за вбивство людини. Наразі працівники Васильківського міськвідділу міліції порушили проти чоловіка кримінальну справу за ч1. статті 115 Кримінального кодексу України. На затриманого очікує до 15 років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...