Одеські міліціонери спіймали зловмисників, котрі хитрощами вивозили дівчат для «полунички»

 В ході оперативно-розшукових заходів працівники відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління МВС в Одеській області здійснили перевірку отриманої оперативної інформації та встановили, що 44-річний іноземець разом зі своєю колишньою дружиною, 26-річною громадянкою іноземної держави, а також із 30-річною мешканкою міста Суми організували на території нашої держави канал постачання українських жінок під виглядом танцівниць до нічних клубів зарубіжжя, з метою їх подальшої сексуальної експлуатації.

7 липня цього року колишня сім’я прибула до Одеси та, зустрівшись з сумською спільницею, обсудили план своїх підступних дій.

У кожного члена даної злочинної групи були конкретно визначені обов’язки. Свою місію сумчанка виконала швидко. Пошуки дівчат-одеситок не виявились марними, адже бажаючих заробити за кордоном виявилось більш ніж достатньо. Українка була досить комунікабельною дівчиною і, використовуючи деякі психологічні хитрощі на фоні тяжкого матеріального становища одеситок, завербувала чотирьох дівчат віком від 22-х до 34-х років. Впевнившись, що дівчата повністю готові, передала їх до рук ліванця та його колишньої пасії.

Довівши справу до кінця члени угрупування вирішили залишити територію України. Та, напевно, призначена дата від’їзду була не їх днем. Під час спроби залишити територію України на залізничному вокзалі та в аеропорту м. Одеси були затримані всі члени злочинної групи.

Слідчим відділом одеської міліції порушено кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) КК України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області 

You may also like...