Через заправку «позаштатним» паливом в Миколаєві вийшло з ладу 17 авто патрульної поліції

Це автомобілі «Toyota Prius», «Mitsubishi Outlander» та «Skoda Rapid».

Таких «втрат» за один день миколаївська патрульна поліція не знала за всю свою недовгу історію. До цього максимальна кількість автомобілів, що вийшли з ладу протягом одного дня, не перевищувало трьох одиниць.

На изображении может находиться: автомобиль, небо и на улице

Проте в поліції запевнюють, що інцидент не вплине на кількість працюючих на міських вулицях автопатрулів.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Миколаївської області.

«І місто, і траса — перекриті патрулями, кількість не зменшилась», – запевнив співробітник прес-служби Віктор Кірєєв.

А у відділі комунікацій ГУ Національної поліції в Миколаївській області повідомили, що їх автомобілі внаслідок пригоди не постраждали.

В прес-службі компанії “ОККО” повідомили, що з’ясовують всі обставини даного інцидента. У випадку, якщо провина компанії буде підтверджена, всім постраждалим буде компенсована шкода.

«Зараз наша мережа з’ясовує всі обставини даної ситуації. Звичайно, якщо помилка сталась з нашого боку, ми компенсуємо збитки клієнтам. Зі свого боку, щоб максимально оперативно та якісно надавати зворотній зв’язок, звертаємось до клієнтів мережі з проханням фіксувати звернення на горячу лінію ОККО за номером 0800501101. Дякуємо за розуміння», – повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, в середу, 4 грудня, в Миколаєві, на АЗС «ОККО» в резервуар, що призначений для бензину, злили з бензовозу дизельне паливо. Внаслідок чого десятки автомобілів були заправлені «позаштатним» пальним. На АЗС також заправляли службові автомобілі управління Нацполіції та патрульної поліції. Попередньо, кілька авто вже не підлягають ремонту.

Також постраждали кілька автовласників — звичайних містян, які також заправлялись на даній АЗС. // Вартові еспресо

You may also like...