Другий український баскетболіст помер у лікарні після нападу у Німеччині

Врятувати молодого спортсмена німецьким лікарям не вдалося.

18-річний український баскетболіст Артем Козаченко, який постраждав внаслідок збройного нападу у Німеччині, помер у лікарні, повідомила команда українця “ART Giants”.

“Як і Вова Єрмаков, Артем був невід’ємною частиною нашої команди. Як і Вова, Артем був надзвичайно популярним серед своїх товаришів по команді, тренерів та друзів, і всі могли сказати про нього лише добре.

На додаток до свого великого таланту та відданості баскетболу, Артем був веселою та відкритою людиною”, – зазначили у молодіжній команді “ART Giants”.

Нагадаємо, 11 лютого стало відомо про напад на двох українських баскетболістів молодіжної команди “ART Giants” Володимира Єрмакова та Артема Козаченка.

17-річному Єрмакову було завдано смертельних ножових поранень на вокзалі в німецькому Обергаузені. В автобусі дорогою на вокзал у Єрмакова та його товариша за командою Артема Козаченка виник словесний конфлікт з іншими молодими людьми. Після виходу з автобуса на вокзалі на хлопців раптово напали.

Лікарі не змогли врятувати Єрмакова і тривалий час боролися за життя Козаченка.

Підозрюваних у нападі 14-річного німця грецького походження та двох сирійців у віці 14 та 15 років заарештували. // Дзеркало тижня

You may also like...