Киянці повідомили про підозру за нанесення ножових поранень колишньому чоловіку

Потерпілий отримав тілесне ушкодження за те, що приревнував колишню дружину. Тепер зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Едуарда Вільде чоловік отримав ножове поранення. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Як повідомив тимчасово виконувач обов’язків начальника Дніпровського управління поліції Олег Кулик, у помешканні правоохоронці виявили 26-річного чоловіка з ножовою травмою грудної клітини, а також жінку:

«Нам вона розповіла, що розлучена, але мешкає під одним дахом із колишнім чоловіком, через що вони постійно сваряться. Напередодні між екс-подружжям, яке було напідпитку, через ревнощі виник словесний конфлікт, який переріс у штовханину. У результаті жінка схопила ніж та вдарила ним чоловіка у груди».

24-річну місцеву мешканку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Експерти вилучили ніж для проведення експертизи.

«Жінці оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України, це – умисне тяжке тілесне ушкодження. Затриманій загрожує до восьми років позбавлення волі», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...