На Закарпатті затримали чоловіка, що разом зі спільником викрав у підприємця більше ₴1 млн. та ювелірні вироби

Поліцейські управління карного розшуку, слідчі поліції Волинської області, слідчі Горохівського відділу поліції спільно з працівниками управління КОРД провели санкціоновані обшуки за чотирма адресами у Закарпатській області в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України

В одному з помешкань виявили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки значної суми коштів та вчиненні ряду аналогічних злочинів у різних областях України та на Волині.

Заходи відбувались під процесуальним керівництвом прокуратури.

Разом зі спільником затриманий у травні 2019 року проник в оселю місцевого підприємця з Горохова, звідки шляхом демонтажу, викрав металевий сейф. У сейфі зберігалися ювелірні вироби із золота та грошові кошти у сумі 400 тисяч гривень та 50 тисяч доларів.

27 травня одного з крадіїв поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України. Завтра суд обиратиме йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення крадіжки  в особливо великих розмірах або організованою групою чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області. // zakarpattya.net.ua

You may also like...