Начальника Закарпатського облуправління Держагентства рибного господарства взято під варту за хабарництво

Саме таке рішення 7 червня прийняв суд. Відносно посадовця обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення 153 тисяч гривень застави.

У четвер, 6 червня, оперативники Управління економіки в Закарпатській області Нацполіції України, слідчі територіального управління ДБР, розташованого у м. Львів за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області затримали керівника обласного управління під час одержання ним останньої частини неправомірної вигоди – 900 доларів США. Раніше було задокументовано одержання ним першого «траншу» – 100 доларів США, які були знайдені під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта.

Загалом посадовець вимагав 1000 доларів США «винагороди» за позитивне і безперешкодне вирішення питання щодо видачі дозвільних документів на будівництва форельної ферми.

Крім того, в подальшому посадовець висунув вимогу про додаткову сплату йому ще 500 доларів США, які, як в подальшому під час процесуальних заходів повідомив останній, також збирався покласти до своєї кишені.

Керівникові обласного управління було повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

7 червня підозрюваному було обрано запобіжний захід. Згідно з рішенням суду начальника обласного управління Державного агентства рибного господарства взято під варту із альтернативою внесення застави у розмірі 153 тисяч гривень.

Департамент захисту економіки Національної поліції України
тел.довіри (098) 103-96-59
[email protected]

You may also like...