У Києві оперативники затримали чоловіка з поштовою посилкою наркотиків

У посилці, яку фігурант отримав на пошті, серед одягу правоохоронці виявили пакетики із наркотичними речовинами, які вилучили та направили на експертизу. Розпочато кримінальне провадження.

До співробітників карного розшуку Голосіївського управління поліції надійшла оперативна інформація про те, що у поштовому відділенні на вулиці Голосіївській молодик отримав посилку із наркотичними засобами. Правоохоронці прибули на адресу, де зупинили підозрюваного громадянина для перевірки.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Як розповіла слідча Голосіївського управління поліції Каріна Булгакова, під час обшуку у пакунку правопорушника поліцейські виявили заборонені речовини:
«Серед речей у посилці була заховані пакетики із порошкоподібною та кристалічною речовинами, схожими на наркотики. Все вилучено й відправлено на проведення експертних досліджень. Молодика затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – раніше не судимий 25-річний уродженець Донецької області».

Нет описания фото.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі. Також правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до незаконного обігу наркотичних речовин.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...