У Конотопі зловмисника судитимуть за сексуальне насильство щодо неповнолітньої

Слідчі Конотопського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Конотопської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який вчинив насильники дії сексуального характеру щодо неповнолітньої.

За даними слідства, наприкінці липня 2024 року 34-річний конотопчанин на вулиці підійшов до незнайомої дівчини та почав залицятись. У розмові потерпіла повідомила, що їй 17 років і вона не бажає спілкуватись з незнайомцем. Тоді чоловік силоміць притиснув неповнолітню до дерева та проти її волі вчинив дії сексуального характеру. У той момент насильника налякав автомобіль, що рухався повз. Скориставшись моментом, дівчина втекла додому.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури завершили досудове розслідування кримінального провадження та скерували до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу України (сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...