У Києві судитимуть водія, який скоїв смертельний наїзд на військовослужбовця

ДТП трапилось минулого року на блокпосту. Водій автомобіля «Хонда» скоїв наїзд на військового, який від отриманих травм помер на місці події. Обвинувальний акт скеровано до суду, зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода трапилась 22 жовтня минулого року близько 00:30. На місці працювали слідчі з розслідування ДТП столичного главку, слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Хонда» рухався по автодорозі в напрямку Броварського проспекту. В умовах туману він попереду побачив вантажний автомобіль та здійснив різке гальмування й не впоравшись з керуванням виїхав у крайню праву смугу, де здійснив наїзд на військовослужбовця, 1976 року народження, який ніс службу на блокпосту при в’їзді до столиці. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Слідчими столичної поліції за процесуального керівництва прокуратури повідомлено водію про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та скеровано обвинувальний акт до Дніпровського районного суду.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...