У Вінниці суперечка між друзями закінчилась поножовщиною та госпіталізацією

Поліцейські затримали мешканця Вінниці за нанесення ножового поранення товаришу

17 грудня працівники поліції затримали 22-річного чоловіка, який під час розпиття спиртних напоїв наніс тяжкі тілесні ушкодження знайомому. Потерпілий госпіталізований до лікарні, підозрюваний поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, близько 04.30 від жителів багатоквартирного будинку по вул. Р. Скалецького надійшла скарга на сусідів, які лаються та гучно себе поводять.

В ході відпрацювання виклику поліцейські з’ясували, що 21-річний хлопець розпивав спиртні напої зі своїм 22-річним товаришем. На фоні словесного конфлікту виникла бійка, під час якої старший з чоловіків ударив ножем в шию молодшому та вистрибнув з вікна другого поверху.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Речовий доказ – ніж, вилучено.

Зловмисника затримано на місці події. За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

До обрання запобіжного заходу підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...