В Івано-Франківську держреєстратора підозрюють у незаконній перереєстрації майна на 4 млн.

За процесуального керівництва Івано-Франківської окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору, який змінив право власності на нерухоме майно вартістю понад 4 млн грн (ч. 3 ст. 362, ч. 3 ст. 365-2 КК України).

За даними слідства, реєстратор, використовуючи особистий ключ із електронним цифровим підписом, безпідставно та не санкціоновано припинив право власності суб’єкта господарювання на промислові та складські приміщення Івано-Франківської територіальної громади.

На Буковині поліцейському повідомлено про підозру у перевищенні повноважень  - Новини та публікації - Чернівецька обласна прокуратура

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Івано-Франківським районним управлінням поліції Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області, за матеріалами відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Івано-Франківської обласної прокуратури

You may also like...