Заволодіння понад ₴121 млн. на ремонтах доріг – судитимуть підрядників та працівників Служб автодоріг у Київщини та Житомирщини

Київською міської прокуратурою скеровано до суду обвинувальні акти щодо службових осіб підприємства-підрядника та провідних інженерів Служб автомобільних доріг у Київській та Житомирській областях, які під час ремонту доріг заволоділи бюджетними коштами на загальну суму понад 121 млн гривень.

Ремонт дороги загального користування державного значення Житомирської області М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю). Службові особи підприємства, що виконувало ремонт, діючи у змові з провідним інженером Служби автомобільних доріг у Житомирській області, внесли завідомо неправдиві відомості до актів виконаних робіт, знаючи, що ремонт виконано неякісно. Таким чином обвинувачені заволоділи понад 24 млн гривень.
Ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Житомирської області М-21. За аналогічною схемою обвинувачені заволоділи бюджетними коштами на понад 54 млн гривень.
Ремонт автомобільної дороги Р-19 Фастів-Митниця-Обухів-Ржищів (Київська область). Обвинувачені заволоділи бюджетними коштами на загальну суму понад 42 млн гривень.
Прокурором у кримінальному провадженні заявлено позови в інтересах держави про відшкодування майнової шкоди, завданої кримінальним правопорушенням на загальну суму понад 121 млн гривень.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось СУ ГУНП у м. Києві.

You may also like...