У центрі Києва сталася пожежа у будівлі “Київпроекту”, вигоріло кілька офісів

У Києві на вулиці Богдана Хмельницького в 16-поверховій офісній будівлі “Київпроекту” сталася пожежа. Про це повідомляє кореспондент Суспільного.

За даними ДСНС, 20 червня, о 20:21 надійшло повідомлення про пожежу в адміністративній будівлі на вул. Богдана Хмельницького, 16-22, що у Шевченківському районі столиці.

До місця виклику було направлено рятувальників. Як виявилося, пожежа виникла в одному із офісних приміщень на 11-поверсі 16-поверхової будівлі. Пожежу о 21:10 було локалізовано, а о 21:17 – ліквідовано.

У центрі Києва горіла будівля "Київпроекту"Суспільне. Пожежна біля “Київпроекту”

Внаслідок пожежі вогнем було знищено офісне обладнання, стільці, столи, оргтехніка у двох офісах на площі 80 кв. м та пошкоджено ще два офіси і загальний коридор на 11 поверсі на площі 70 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

https://www.facebook.com/vavrysh.andrey/posts/2887356011362534

Головний куратор міжнародного фестивалю мистецтв “Anne de Kyiv” Федір Баландін написав у Facebook, що у будівлі “горіла щитова, тому багато диму”. Забудовник Андрій Вавриш також повідомляє, що “загорілася електрощитова на території ПАТ “Київпроект”.

You may also like...