Окупанти вкрали весь гуманітарний вантаж для Мелітополя разом із фурами

Через це люди не отримають ліки і продукти. Окрім того, вони не зможуть виїхати з окупованого міста.

Російські загарбники не пропустили гуманітарний вантаж до Мелітополя Запорізької області. При цьому вони “вилучили” автобуси і фури разом із допомогою, яка прямувала до окупованого міста.

Окупанти вкрали весь гуманітарний вантаж для Мелітополя разом із фурами

Ілюстративне фото. Фото: 24tv

Про це повідомив міський голова Іван Федоров.

“Окупанти не пропустили наш гуманітарний конвой до Мелітополя! Більше того, погрожуючи водіям, вони нахабно забрали всі автобуси та фури з гуманітарним вантажем собі”, – написав Федоров у фейсбуці.

Це означає, що мелітопольці та мешканці району не тільки не отримають життєво важливу допомогу – ліки для важкохворих, продукти та засоби гігієни, яких вже немає у місті. Окрім того, зможуть виїхати з Мелітополя, наголосив міський голова.

Федоров підкреслив, що Росія не виконала свої зобов’язання щодо гуманітарного коридору.

“Випадок з гуманітарною допомогою для Мелітополя – яскравий приклад для всього цивілізованого світу про те, що обіцянки Росії навіть перед міжнародними організаціями нічого не варті. Проте ми не зупинимось і продовжимо боротись за рідний Мелітопольський край. Ворог не зламає нас, а тільки ще більше розлютить, щоб ми вистояли та перемогли”, – додав Федоров.

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух підтвердив, що окупанти не пустили колону автобусів, які їхали у місто Мелітополь з гуманітарною допомогою. Водіям сказали пересісти в один автобус і повертатися назад. Решту автобусів рашисти конфіскували. // LB.ua

You may also like...