Найбільш резонансні злочини та події на Одещины за 15.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 229 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Кодімського РВ викрито Олександра, 1981 р.н., та раніше засудженого Руслана, 1991 р.н., які знаходячись в гостях за місцем мешкання Володимира, 1967 р.н., на ґрунті неприязнених відносин вчинили з ним сварку, в ході якої обидва гостя побили господаря, після чого пішли по домівках. Постраждалого було доставлено до центральної районної лікарні, де він помер. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

До Роздільнянського РВ надійшло повідомлення від жительки с. Каменка, 1989 р.н., про те, що вона за місцем мешкання, захищаючи родичку 1972 р.н., ножем вдарила свого співмешканця, у якого з останньою виник конфлікт. Потерпілого доставлено до медичного закладу. За даним фактом розпочато кримінальне ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Співробітниками Суворовського РВ викрито раніше засудженого Олександра, 1990 р.н., який в ході несподівано виниклого конфлікту завдав ножові поранення 24-річному одеситові. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. 

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1965 р.н. про те, що невідома особа знаходячись на вулиці Ак. Глушко шляхом пошкодження дзеркал бокового виду, пошкодила автомобіль, заподіяв таким чином збиток на суму 1000 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. 

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 173-2 КУпАП – вчинення насильства в сім’ї, місцевого мешканця Ігора, 1970 р.н., який вчинив сімейну сварку з дружиною. 

Працівниками Саратського РВ викрито Юрій, 1992 р.н., який безпідставно побив неповнолітню жительку с. Введінка та відкрито заволодів її грошима. 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Станіслава, 1989 р.н., про те, що невідома особа в приміщенні комп’ютерного клубу, з його сумки викрала мобільний телефон, 25 стартових пакетів операторів мобільного зв’язку та 19 карток поповнення рахунків, спричинивши матеріальний збиток на суму 800 гривень. В ході проведення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 18-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До Суворовського РВ надійшла заява від 28-річного одесита про вжиття заходів до невідомої особи, яка на автостоянці маршрутних таксі, застосувавши фізичне насилля, відкрито заволоділа його гаманцем з грошима. В ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного правопорушення викрито непрацюючого Олександра, 1992 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...