Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу на Луганщині

Прес-реліз про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 17 грудня 2014 року

Самоправство

16 грудня до органів внутрішніх справ надійшло повідомлення від керівництва ТОВ «ОСТ-ТОРГ» про те, що 21 жовтня невідомі озброєні особи захопили автозаправочні станції: на вул. Луганське шосе у м. Красний Луч, на вул. Леніна у м. Луганську, на вул. Висотна у с. Успенка (Лутугинський район), на автошляху Луганськ – Красний Луч у с. Розкішне (Лутугинський район), на вул. Леніна у с. Біле (Лутугинський район). Дані факти зареєстровані.

Надання послуг у сфері грального бізнесу

16 грудня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Кремінського райвідділу міліції у приміщенні на вул. Шевченко у м. Кремінна задокументували факт надання послуг у сфері грального бізнесу невстановленою особою. Даний факт зареєстровано. З місця події вилучено одинадцять гральних автоматів. Проводиться подальша перевірка.

Вилучення наркотиків

16 грудня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Лисичанського міськвідділу міліції за місцем мешкання 51-річного чоловіка на вул. Суркова у м. Лисичанську виявили та вилучили один кілограм марихуани. Даний факт зареєстровано. Вилучене направлено на дослідження. Проводиться подальша перевірка.

Безвісти зниклі

16 грудня до Рубіжанського міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева мешканка 1981 р.н. про те, що на початку червня поточного року поїхав на заробітки до міста Київ та до теперішнього часу не повернувся її чоловік Жихарев С.В., 1974 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

16 грудня до Лисичанського міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева мешканка 1966 р.н. про те, що 11 грудня її син Салахутдінов В.Б., 1984 р.н., виїхав на своєму автомобілі ВАЗ 2110 до м. Стаханова та по теперішній час не повернувся. Даний факт зареєстровано.

Розкрито з раніше скоєних злочинів:

Грабіж

У ході проведення оперативно-розшукових заходів за фактом пограбування жінки 1981 р.н., що мав місце 7 грудня (невідома особа біля будинку на вул. Менделєєва м. Рубіжне відкрито заволоділа її мобільним телефоном) співробітники Рубіжанського міськвідділу міліції у скоєнні грабежу викрили 23-річного мешканця с. Бараниківка (Кремінського району). Даний факт був зареєстровано. Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...