Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.09.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.09.2017

Співробітниками Подільського ВП під час патрулювання вулиць було зупинено місцевого мешканця, який порушував громадський порядок. При огляді його особистих речей в наплічній сумці було виявлено паперовий згорток з речовиною рослинного походження, зовні схожою на коноплю вагою близько 15 г. Речовину вилучено та направлено на експертне дослідження. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання 64-річного чоловіка було виявлено та вилучено гладкоствольну рушницю. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами чи вибуховими засобами)  Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся чоловік, який повідомив, що невідома особа, знаходячись в приміщенні магазину, скоїла крадіжку однієї банки ікри та пляшки коньяку. Вжитими заходами була встановлена 45-річна жінка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 18-річного місцевого мешканця про те, що малознайомий чоловік відкрито заволодів його мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 31-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 19-річної місцевої мешканки про те, що в маршрутному таксі невідома особа відкрито заволоділа її мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими було викрито 40-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 21-річного чоловіка про те, що два невстановлених зловмисника, застосувавши фізичне насильство безпечне для життя та здоров’я, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку – 4000 гривень. Поліцейськими в ході проведення оперативно-розшукових заходів було викрито двох 17-річних хлопців, від яких отримано правдиві свідчення.
 
До Суворовського відділу поліції надійшла заява 24-річної жінки, адміністратора магазину про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу, таємно викрала тестер парфумів. Сума збитку – 198 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито 33-річну жінку, від якої отримано свідчення.
 
ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...