У Запоріжжі поліцейські затримали групу розбійників (фото)

Оперативники ліквідували злочинну групу, яка скоювала розбійні напади на території Запоріжжя. Тривають слідчо-розшукові дії.

Результатом проведених оперативно-розшукових заходів стало викриття та затримання злочинної групи у складі п’яти осіб. 17 жовтня працівники Управління карного розшуку спільно з спецпідрозділом «КОРД» ГУНП в Запорізькій області затримали зловмисників, які обґрунтовано підозрюються увчинені ряду розбійних нападів упродовж 2016-2017 років на територіїЗапоріжжя.
 
1
 
«Четверо невідомих, за допомогою ножа і пістолета, здійснили збройний напад на жителя Запоріжжя 1975 року народження. В ході розбійного нападу зловмисники, заволоділи автомобілем і грошовими коштами потерпілого. Викрадений автомобіль передали спільникам, з метою подальшої реалізації. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів, співробітниками Управління карного розшуку за «гарячими слідами» були затримані всі учасники злочину. Викрадене майно вилучено і буде повернуто власнику» – розповів начальник ГУНП в Запорізькій області Олег Золотоноша.
 
18 жовтня трьох членів угрупування – мешканців Запоріжжя 1996 років народження затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Стосовно ще двох чоловіків – місцевих мешканців 1996 та 1997 років народження на даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
 
23
 
45
6
 
Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
 
Тривають слідчі дії з метою перевірки підозрюваних осіб на причетність до інших нерозкритих злочинів на території Запорізької та Дніпропетровської областей.
 
 

You may also like...