До відповідальності притягнуто матір хлопчика, який повідомив до поліції про вигадане вбивство

До поліції Київщини надійшло декілька дзвінків на спецлінію 102 від 10-річного жителя села Кучаків, що на Бориспільщині. Хлопчик повідомив до поліції про те, що став свідком вбивства чоловіка.

Також він повідомив, що невідомі люди, які скоїли злочин, були в чорних масках і зі зброєю в руках. Однак, щоразу заявник вказував іншу адресу.

Для того, щоб з’ясувати отриману інформацію, група реагування патрульної поліції Бориспільського відділу поліції  одразу виїхала у зазначене село. В дорозі поліцейські продовжували по мобільному телефону спілкуватися з хлопчиком, який детально описав місцевість, де він наразі знаходиться.

Саме таким чином вдалося працівникам поліції швидко розшукати місце проживання школяра. Там він зазнався, що таким чином просто захотів пожартувати, оскільки з бабусею вдома йому було сумно.

За недитячі витівки свого маленького сина відповідатиме його мати, яка на той час була у столиці на роботі. Відносно жінки працівники поліції склали адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП .

Ювенальні поліцейські провели бесіду з хлопчаком, щоб у подальшому таких «розваг» він більше не вигадував.

Відділ комунікації поліції в Київській області

You may also like...