П’яна киянка на Chery влаштувала «автородео» та пожежу у центрі столиці (фото)

У центрі Києва загорівся легковик, вогонь перекинувся на вантажівку. Інцидент стався на вулиці Назарівська Шевченківського району столиці. Як з’ясувалося, цьому всьому передувала історія з погонею.

Патрульні о 6:30 ранку побачили на Бесарабці авто, яке їхало без увімкнених фар. Коли екіпаж поліції намагався зупинити автомобіль Chery, щоб попросити увімкнути фари, машина почала набирати швидкість. За словами поліцейського, авто їхало близько 130 км/год, проїхавши декілька світлофорів на червоне світло.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

На одному з перехресть водій не впорався з керуванням та врізався у припарковану вантажівку з фруктами. Як наслідок, седан загорівся. Водієм виявилася дівчина 23-24 років, яка встигла вийти з автівки. Вогонь перекинувся на вантажівку.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Дівчина з ознаками алкогольного сп’яніння заявила, що це її авто та вона зі всім розбереться, проте їй зараз “треба йти”.

На изображении может находиться: обувь и на улице

На місце аварії окрім поліцейських прибули також пожежники та карета швидкої допомоги. На місці працює слідчо-оперативна група. // Вартові еспресо

You may also like...