У столиці затримали трьох осіб, які обікрали квартиру мешканця Дарницького району (фото)

Підібравши ключ до вхідних дверей, двоє чоловіків та жінка проникли до оселі та винесли побутову техніку, годинники й гроші. За вчинене їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Співробітники карного розшуку столичного главку спільно з оперативниками Дніпровського управління поліції біля квартири на вулиці Архітектора Вербицького зупинили двох чоловіків та жінку, віком від 29-ти до 31-го років, за підозрою у крадіжці.

Нет описания фото.

Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили та вилучили побутову техніку, годинники та гроші, а також інструменти для зламу дверних замків та інші речові докази причетності їх до майнового злочину.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 затриманим повідомили про підозру у скоєні злочину, передбаченому частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України, це – крадіжка. Наразі ми перевіряємо причетність їх до скоєння аналогічних злочинів на території міста Києва».

Окрім цього, подільники зараз перебувають у статусі підсудних за вчинення аналогічного злочину у Київській області.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...