У Звягелі чоловік смертельно травмував знайомого

Кілька тижнів тому до лікарні у м. Звягелі було доставлено непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями. За кілька днів, не приходячи до тями, він помер. Поліцейські Звягельського райвідділу встановили причетного до завдання чоловікові смертельних травм.

Правоохоронці з’ясували, що потерпілим є 42-річний місцевий житель. Відповідно до висновку експерта смерть чоловіка настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень.

Поліцейські провели низку заходів та попередньо встановили, що вночі на одній із вулиць міста компанія знайомців розпивали спиртне. Тоді ж між двома чоловіками виник раптовий конфлікт, у ході якого 29-річний житель Звягельського району завдав численних ударів кулаками та ногами по тілу опонента, після чого пішов геть.

Правоохоронці розшукали причетного. Днями слідчі райвідділу оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Досудове розслідування триває.

Відповідно до чинного законодавства підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Звягельський районний відділ поліції

You may also like...