У Грузії підкремлівські політикани використали у рекламі фото і відео руїн українських міст

Так “Грузинська мрія” вирішила запропонувати виборцям обрати “мир”.

Правляча партія “Грузинська мрія” використала фото знищених Росією українських міст для своєї передвиборчої кампанії, пише “Грузия Онлайн”.

Рекламні банери розмістили у Тбілісі та низці регіонів. На них фото зруйнованих міст перекреслені виборчими номерами прозахідних партій. А у відеоролику показали кадри бомбардувань і протиставили їм нові автобуси і фонтани у містах Грузії. Так правляча партія пропонує виборцям обрати мир і сказати “ні війні”.

Відреагувала на таку рекламну кампанію президентка Грузії Саломе Зурабішвілі: “Наскільки жалюгідними треба бути, щоб безсовісно пропонувати вашому народу плакат, виготовлений у кузні КДБ”, – зауважила Зурабішвілі.

  • Минулого місяця голова зовнішньополітичного комітету парламенту Ніколоз Самхарадзе заявив, що уряд Грузії, який відмовився запроваджувати власні економічні санкції проти Росії чи допомагати Україні зброєю, повинен бути обережним у своїх відносинах з Кремлем заради національного виживання.
  • Тим часом країна готується до парламентських виборів – вони відбудуться 26 жовтня за повністю пропорційною системою.
  • Невдовзі партія “Грузинська мрія” оприлюднила передвиборчу заяву щодо бажання отримати у новому скликанні парламенту більшість, яка б дозволила політсилі змінювати конституцію республіки. Також у провладній партії заявила про плани заборонити всі опозиційні партії.
  • Цю потребу пояснюють необхідністю “відновлювати територіальну цілісність Грузії мирним шляхом, щоб державний устрій відповідав новій реальності”. Близько 20% території Грузії фактично окуповані Росією – на них створені фейкові республіки Абхазія та Південна Осетія, “незалежність” яких визнають лише у Кремлі та кількох залежних від нього державах.

You may also like...