Чоловік скоїв розбійний напад на «свій» ресторан у Шевченківському районі столиці

Підозрюваним виявився колишній співробітник закладу, який мав конфлікт з керівництвом. Зловмисник, погрожуючи адміністраторці ножем, відібрав у неї два мобільні телефони та втік. На час слідства він перебуватиме під вартою, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

До поліції Шевченківського району надійшло повідомлення про розбійний напад у одному з ресторанів. На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Як розповіла старша слідча відділу поліції №4 Шевченківського управління поліції Соломія Врецьона, правоохоронці затримали 41-річного нападника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України неподалік від місця події:

«У рамках розпочатого кримінального провадження ми встановили, що зловмисник раніше був співробітником даного закладу, проте не продовжив роботу далі через конфлікт з керівництвом. Фігурант прийшов до адміністраторки ресторану та почав їй погрожувати ножем, після чого забрав два мобільні телефони та втік з місця події, проте невдовзі ми його затримали. Речові докази – ніж та викрадені гаджети, ми вилучили».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру та на час слідства він перебуватиме під вартою. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...