Правоохоронець отримав тілесні ушкодження від п’яного студента-водія з бейсбольною битою

06 вересня поточного року ст. лейтенант міліції оперуповноважений ДСБЕЗ райвідділу міліції Миколаївського міського управління, керуючи власним автотранспортним засобом, на пр. Леніна був притиснутий до тротуару а/м «ВАЗ-2114» під керуванням студента інституту 1988 р.н., який перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

У той час, коли співробітник міліції вийшов з автомобіля, то побачив, що водій а/м «ВАЗ-2114» наближається до нього з бейсбольною битою. Правоохоронець, діставши посвідчення, представився незнайомцеві та у відповідь одержав удари битою, в результаті яких отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми та забиття лівої гомілки. 

За даним фактом прокуратурою Заводського району порушено кримінальну справу за ознаками ст. 345, ч. 3 КК України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків), яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти. Відносно правопорушника обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...