На Вінниччині нетверезий водій переїхав автомобілем товариша, з яким пиячив у місцевому кафе

Працівники міліції розшукали водія автомобіля «ВАЗ-2101», який 17 жовтня скоївши ДТП, залишив автомобіль та втік і місця пригоди.
Наступного дня потерпілий у лікарні помер. 

Від бригади лікарів швидкої допомоги надійшло повідомлення до чергової частини УДАІ про дорожню автопригоду, в якій постраждав 37-річний мешканець одного з сіл Вінницького району. Водій, причетний до скоєння ДТП, залишив автомобіль та зник з місця пригоди у невідомому напрямку.

Як з’ясували працівники міліції, винуватець ДТП – 36-річний мешканець Вінницького району ввечері того дня зустрівся з односельцями у місцевому кафе, де вони добряче випили. Один із приятелів, вирішивши, що йому досить, подався додому. Проте, зайва кількість випитого спиртного не дала можливості чоловікові пересуватися. Він впав на проїжджій частині дороги, де його і переїхав приятель, повертаючись додому на власній «копійці». Водій разом із пасажиром поклали потерпілого в автомобіль та поїхали у районну лікарню. Та невдача і тут супроводжувала друзів – п’яниць. На півдорозі у них закінчилося пальне, тому довелося викликати швидку допомогу, яка і госпіталізувала потерпілого. Винуватець автопригоди покинув автомобіль на дорозі і втік. Вранці наступного дня його було знайдено в будинку сестри, де він переховувався. Проведена експертиза підтвердила велику кількість проміле в крові, та й сам водій не заперечував, що був п’яний.

Стосовно водія порушено кримінальну справу за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Водієві загрожує до 8 років ув’язнення.

УДАІ УМВС України у Вінницькій області
 

You may also like...