«Месник» проник на свою стару роботу і знищив важливу інформацію в комп’ютері

Двадцятип’ятирічний чоловік працював в одній столичній, досить престижній, фірмі. Були перспективи, непоганий заробіток, але не пощастило з начальством. Його керівник ставився до підлеглих досить погано. Витримати такого ставлення молодий чоловік не зміг і звільнився з роботи. А далі, замість того, щоб знайти іншу роботу, вирішив помститися за образи. 

Продумав усе до дрібниць. Використав навіть необачність деяких колишніх колег. Під виглядом електрика легко проник на територію. Знайшов затишне місце, причаївся і почав чекати кінця робочого дня. Коли всі працівники розійшлися по домівках, проник до кабінету, де був кодовий замок, включив комп’ютер і знищив там важливу інформацію, повідомляє Олена Василяка (Дніпровське РУ МВС України в м. Києві).

Розуміючи, що за скоєне доведеться відповідати, вирішив «пересидіти» у знайомих. Та надовго сховатися не вдалося – месника затримали правоохоронці. Порушено кримінальну справу. Затриманому загрожує позбавлення волі від трьох до шести років.

Тепер чоловік шкодує за своїм вчинком, говорить, що діяв на емоціях. Окрім кримінальної відповідальності, йому доведеться сплатити кругленьку суму колишнім роботодавцям за матеріальні збитки.

МВС України
 

You may also like...