Добкін допатякався до суду

Компанія GfK Україна, яка проводила екзит-полл під час місцевих виборів 31 жовтня, подає позов до суду проти Голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна про захист ділової репутації.

За словами представників GfK Україна, "2 листопада Добкін оприлюднив неправдиву інформацію, у якій звинуватив GfK Україна у навмисному викривленні даних екзит-полу, що компанія провела 31 жовтня на виборах мера Харкова."

Добкін заявив,що що йому було "заздалегідь відомо про навмисне викривлення результатів екзит-полу компанії Gfk на виборах Харківського міського голови."

«Що стосується компанії Gfk, звичайно завжди є погрішність, але тут ситуація дещо інша. Мені було відомо, що за замовленням політичної сили «Єдиний центр» буде проводитися екзит-пол в Харкові і приблизно о 12 годині дня я дізнався, які вони будуть давати кінцеві результати для оголошення », – цитує Добкіна УНІАН.

За даними екзит-полу, перемогти в Харкові мав опозиційний кандидат Арсен Аваков, а не друг і соратник Добкіна Генадій Кернес.

"Політики мають нести відповідальність за свої слова. Наш позов – це елемент соціальної відповідальності нашої компанії,"- сказав Олександр Федоришин,голова GfK Україна. 

Kyiv Post 

You may also like...