Кримінальна хроніка Хмельниччини за 09.11.2010

9 листопада на території Хмельницької області зареєстровано 220 заяв та повідомлень про події і злочини, з них 103 розкрито за «гарячими слідами». Серед зареєстрованих: 1 вбивство, 37 тілесних ушкоджень, 1 пограбування, 8 випадків хуліганства, 52 крадіжки, 1 незаконне заволодіння транспортом, 20 випадків навмисного пошкодження майна, 16 шахрайств, 2 злочини, пов’язані з наркотиками. Зареєстровано 2 ДТП, в яких 4 людини отримали тілесні ушкодження. З початку року зареєстровано 445 автопригод, у яких 79 людей загинуло та 518 отримали тілесні ушкодження. Працівники ДАІ за минулу добу виявили 686 порушень правил дорожнього руху та затримали 43 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. 

Характерні приклади:

ДТП

Полонський район
8 листопада близько 22.10 години в м. Полонне по вулиці Суворова 15-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Іж», виїхав на зустрічну смугу, де допустив наїзд на велосипедиста, 48-річного місцевого жителя. В результаті ДТП велосипедист та пасажир мотоциклу, 16-річний місцевий житель, отримали тілесні ушкодження.

Старокостянтинівський район
9 листопада близько 01.55 години в м. Старокостянтинові по вулиці Софійській 26-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21011», допустив зіткнення деревом. В результаті ДТП водій та його пасажир, 20-річний місцевий житель, отримали тілесні ушкодження.

ВБИВСТВО

Славутський район
В ніч на 9 листопада в м. Славута у власному будинку по вулиці Сковороди 23-річна місцева жителька, з метою позбавлення життя, скоїла вбивство свого 5-місячного сина, після чого викинула тіло на подвір’я.

ГРАБЕЖІ

м. Хмельницький
5 жовтня до Південно-Західного ВМ Хмельницького МВ УМВС надійшло повідомлення про пограбування. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 35-річний місцевий житель.

м. Хмельницький
30 жовтня до Зарічанського ВМ Хмельницького МВ УМВС надійшло повідомлення про пограбування жительки с. Мниківці. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 20-річний раніше судимий місцевий житель.

КРАДІЖКИ МАЙНА

м. Хмельницький
5 жовтня до Південно-Західного ВМ Хмельницького МВ УМВС надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефону місцевої жительки в гуртожитку по вулиці тернопільській. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 17-річний місцевий житель.

м. Хмельницький
6 листопада до Південно-Західного ВМ Хмельницького МВ УМВС надійшло повідомлення про крадіжку грошей з підсобного приміщення жительки с. Чабани Хмельницького району. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 29-річний місцевий житель.

УМВС України в Хмельницькій області
 

You may also like...