Затримано на хабарі чиновника з відділу Державної виконавчої служби Черкаської області

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Черкаській області під час отримання хабара затримали «на гарячому» керівника одного з підрозділів відділу державної виконавчої служби Головного управління у Черкаській області. 

Встановлено, що держслужбовець, зловживаючи службовим становищем, протягом жовтня-листопада поточного року вимагав 300 тисяч гривень і 7 тисяч доларів США від підприємця за сприяння у прискоренні підготовки та направленню документів для проведення публічних торгів з продажу чотирнадцяти одиниць заарештованої техніки його підприємства. Крім цього, хабарник готовий був посприяти у вирішенні питання по проведенню торгів з урахуванням інтересів бізнесмена.

Так, 16 листопада 2010 року в обумовленому місці зловмисник через посередника одержав частину хабара у сумі 56 тисяч гривень та був затриманий оперативниками УБОЗ. Факт одержання хабара задокументовано, речові докази вилучено.

За даним фактом прокуратурою Черкаської області порушено кримінальну справу за ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
 

You may also like...