Жінка за самосуд потрапить на лаву підсудних

У вихідні в Енергодарі Запорізької області в одному з місцевих гуртожитків з’ясування стосунків за допомогою ножа, ледве не закінчилося трагедією. «Месника» жіночої статі міліціонери затримали вже за кілька годин після злочину, повідомляє Семенюк Яна, ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області. 

Зранку в Енергодарський міськвідділ міліції повідомили, що в реанімаційне відділення лікарні доставили безпритомного 49-річного місцевого жителя з різаними ранами шиї. Постраждалому зробили операцію, а обставини при яких він отримав такі поранення негайно почали розслідувати співробітники карного розшуку.

Довго розплутувати цей кросворд служителям закону не довелося. 50-річну підозрювану в скоєнні цього злочину оперативно затримали цього ж дня. Жінка розповіла правоохоронцям, що з потерпілим підтримує стосунки вже багато років. Окрім цього, обидва мали і спільне «захоплення» – спиртними напоями. Посиденьки в кімнаті гуртожитку, де мешкала жінка, відбувалися з оковитою і того дня. Вона зазначила, що під час хмільних розмов її приятель часто «виховував» її за допомогою кулаків. І цього разу знову вдався до «кулачних боїв». Втім, господиня не розгубилася, а одразу ж схопила ніж та вдарила кілька разів кривдника. Від отриманих травм той впав на підлогу і втратив свідомість. Однак, велика кровотеча потерпілого злякала «поборницю справедливості» і вона через деякий час таки покликала своїх родичів на допомогу. Ті одразу ж зателефонували в швидку допомогу, карета якої госпіталізувала постраждалого.

Наразі стосовно підозрюваної, порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкрдження) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк до 8 років. Слідство за цим фактом триває.

МВС України
 

You may also like...